Cum cumpar o asigurare CASCO online?

Daca vrei sa scapi de bataile de cap si sa castigi bani si timp, cumpara asigurarea CASCO online.

Cumpara o polita CASCO online simplu si rapid !

Calculezeaza acum preturile pentru asigurarea masinii tale, compara-le si alege cea mai buna varianta de asigurare CASCO pentru autoturismul tau. Trebuie doar sa completezi datele si sa trimiti comanda. La finalizarea comenzii vei primi o confirmare a acesteia pe email impreuna cu numarul comanzii.  Imediat dupa primirea comenzii un operator de polite o va prelua, o va verifica si apoi va confirma primirea acesteia. Dupa procesul de verificare polita se va se va emite si trimite prin email, urmand ca a doua zi sa o primiti prin curier rapid, la domiciliu.

Livrare gratuita !

Polita comandata de la noi este livrata gratuit la domiciuliul dvs. In 24 de ore, un curier va va aduce polita, transportul acesteia find gratuit. In acest mod veti plati mai putin iar costurile finale de achizitie a politei CASCO vor fi mult mai mici decat in cazul unei achizitii obisnuite.

Cum platesc polita de asigurare ?

Plata asigurarii se poate efectua in momentul comenzii, cu card de debit sau de credit, online. Alta varianta de plata a asigurarii este plata in momentul livrarii, la curier. Aveti optiunea de a alege cum vreti sa se faca plata, in momentul in care completati datele dvs.

Daca ati ales ca plata sa se faca la livrare, plata va fi efectuata doar in momentul in care polita de asigurare va este livrata. In cazul in care se alege plata online, confirmarea acesteia se va face imediat dupa efectuarea comenzii.