De ce sa cumperi un CASCO de la noi?

  • Pentru ca aplicatia noastra online este una dintre singurele capabile sa extraga datele de la societatile de asigurare;
  • Pentru ca avem colaborari cu cei mai mari brokeri de asigurare din Romania;
  • Pentru ca oferta noastra de pret este intotdeauna cea corecta;
  • Pentru ca livrarea politelor eliberate de noi este gratuita;

Asistenta online pentru alegerea unui CASCO potrivit

In casul in care nu dispuneti de timpul necesar sau anumite aspecte sunt neclare, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site. Aveti posibilitatea sa discutati cu colegii nostri, experti in esigurarile CASCO pentru autoturisme. Toate raspunsurile necesare le puteti obtine de la expertii nostri in asigurari.

Livrare gratuita in toata Romania

Politele de asigurare CASCO cumparate online de pe site-ul nostru va sunt livrate gratuit, transportul fiind suportat de catre noi. Livrarea asigurarilor se efectueaza in 24 de ore in majoritatea localitatilor din Romania. Pentru o parte dintre localitati, livrarea se efectueaza in 48 de ore. In ambele cazuri, transportul politelor este gratuit.

Garantam polite de asigurare reale si preturi corecte

Preturile pe care aplicatia noastra online le ofera sunt singurele sigure pentru ca aplicatia noastra software utilizeaza bazele de date ale firmelor de asigurare. Avem colaborari de succes cu cei mai mari brokeri de asigurare, ofertele noastre de polite CASCO fiind intotdeauna cele corecte. In plus, aplicatia noastra va da posibilitatea sa verificati online valabilitatea politei dar si informatiile legate de riscurile acoperite de CASCO.